QUICK SHOP
Select Game:
Select Server:
Select Product:
Select Currency:

By clicking Buy Now, you agree to our TOS and Privacy Policy.

ALL GAMES
ORDER STATUS
CONTACT US
SKYPE: live:mmogah_1
TEL:(803) 672-0444
EMAIL: [email protected]
SOCIAL NETWORKS
Mmogah Youtube Mmogah Facebook MMOGAH Twitter mmogah Google+
SPECIAL NOTICES

NBA 2K18: The Latest 2KTV Answers

As we have mentioned before, answering trivia questions in 2KTV is good way to earn free VC in NBA 2K18, you can usually earn around 400 to 600 VC for each 2KTV episode. There are 38 episodes for last year’s game. In NBA 2K18, some 2KTV episodes might even reward you with a new outfit for your character or a card pack for MyTeam. With VC being extremely hard to come by this year, you should take every opportunity you can to earn more money in-game. So from now on, MmoGah will keep updating for you the latest answers for each 2KTV episode. The show runs once a week, please keep checking back to stay up to date with these 2KTV answers.

 

 

MmoGah as a professional NBA 2K MT coins site, provides safe, fast and cheap NBA 2K18 MT for you. Prices start at $8.81/20K for PS4, Xbox ONE: $8.89/15K, and PC: $9.27/80K. With over 10 years of excellence, we have served thousands of customers. If you are hesitating where to buy MT coinsMmoGah will be a good choice. Should you need anything else on NBA 2K18, for example NBA 2K18 Tips: How to Earn VC Fast after Patch 1.04 or NBA 2K18 Tips: How to Dominate Your Opponents, make sure to head over to our NBA 2K news page.

 

Below are all the questions and answers for 2KTV:

Episode 12 answers:

1. What is your favorite type of player cards in MyTEAM? Answer: Any answer (50 VC)

2. Currently at 91 OVR, what was Porzingis’ overall rating in NBA 2K18 to start the season? Answer: 86 (100VC)

3. In MyCAREER’s Neighborhood, where can you get skill boosts and have an endorsement? Answer: Main Street News (100 VC)

4. Which badge do you think is the most helpful when playing as Porzingis in NBA 2K18? Answer: Any answer (50 VC)

5. Which NBA 2K18 mode is your favorite to play with Porzingis? Answer: Any answer (50 VC)

6. What would you like to see featured in a future Winning Tips? Answer: Any answer (50 VC)

7. How can you close out in NBA 2K18 by putting a hand up? Answer: Hold Pro Stick (100 VC)

8. What do you think is the most important part to winning a Playground game? Answer: Any answer (50 VC)

9. Porzingis was drafted by the Knicks with what overall pick in the 2015 NBA Draft? Answer: 4th Overall (100 VC)

10. What is your overall in MyCAREER right now? Answer: Any answer (50 VC)

11. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

12. When guarding a shooter off a checked ball, what should you do? Answer: Stay Attached on Cuts (100 VC)

13. In any form of basketball, never foul a _? Answer: Jump Shooter (100 VC)

14. In a side pick and roll, where should the weak side shooter cut to? Answer: Weak Side Corner (100 VC)

 

Episode 11 answers:

1. Which of these players have you seen in MyCAREER’s Neighborhood? Answer: Any answer (50 VC)

2. Which season did Andre Drummond first appear on 2KTV? Answer: Season 1 (100 VC)

3. Which year was Drummond selected to 3rd Team All-NBA? Answer: 2016 (100 VC)

4. Which Hall of Fame badge does Drummond have in NBA 2K18? Answer: Putback King (100 VC)

5. What would you focus on to play more like Drummond in MyCAREER? Answer: Any answer (50 VC)

6. Where do you think is the best place to earn badges in MyCAREER? Answer: Any answer (50 VC)

7. How do you earn Diamond Alonzo Mourning in MyTEAM Super Max? Answer: Reach Pink Diamond Tier (100 VC)

8. How many Dynamic Duos do you have in your MyTEAM Lineup? Answer: Any answer (50 VC)

9. Which is the best reward you can earn through MyTEAM Goals? Answer: Pink Diamond Shaq (100 VC)

10. When do you think you’ll hit 98 overall in MyCAREER? Answer: Any answer (50 VC)

11. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 10 answers:

1. What do you like to play to rank up in MyCAREER? Answer: Any answer (50 VC)

2. What is Steve Smith’s career free throw percentage? Answer: 84.5% (100 VC)

3. Which year did Steve Smith appear in the NBA All-Star? Answer: 1998 (100 VC)

4. Which year did Steve Smith win an NBA Championship? Answer: 2003 (100 VC)

5. What is your favorite defensive play to make in NBA 2K18? Answer: Any answer (50 VC)

6. What is your favorite part of Thanksgiving? Answer: Any answer (50 VC)

7. What do you think is the most effective play in Pro-Am games? Answer: Any answer (50 VC)

8. What shot is the Catch Hedge designed to allow? Answer: Mid Range Shot (100 VC)

9. Which NBA 2K18 feature are you most thankful for? Answer: Any answer (50 VC)

10. Which NBA 2K18 mode are you most thankful for? Answer: Any answer (50 VC)

11. Which current NBA player do you think is the best dunker? Answer: Any answer (50 VC)

12. What is your favorite dunk package for your MyPLAYER? Answer: Any answer (50 VC)

13. What type of tracks do you like to create with the beat maker? Answer: Any answer (50 VC)

14. The first two 98 overalls in NBA 2K18’s MyCAREER are… Answer: Point Guards (100 VC)

15. Where would you play online with a 99 overall MyPLAYER? Answer: Any answer (50 VC)

16. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Month! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 9 answers:

1. Our legend edition cover athlete Shaq was also on the cover of which NBA 2K game? Answer: NBA 2K6 or NBA 2K7 (100 VC)

2. Which Venue event is also a 3v3 tournament that recently wrapped up in LA? Answer: Dew NBA 3X (100 VC)

3. How many assists did De’Aaron Fox have in his Kentucky debut? Answer: 12 assists (100 VC)

4. In Episode 1 of 2KTV this season, who was the first NBA player interviewed? Answer: Tobias Harris (100 VC)

5. Which hashtag can you use to submit your highlights for our Top player? Answer: #2KTVWOW (100 VC)

6. What are DeMar DeRozan’s high school’s colors? Answer: Navy Blue & Sky Blue (100 VC)

7. Which NBA 2KTV guest has the highest overall rating in NBA 2K18? Answer: Shaquille O’Neal (100 VC)

8. What is the doorman’s name in MyCAREER? Answer: Spinelli (100 VC)

9. How many points did Damian Lillard average in his NBA rookie season? Answer: 19.0 PPG (100 VC)

10. What is your favorite part of 2KTV? Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 8 answers:

1. Which gem represents the highest tier in MyTEAM Super Max? Answer: Pink Diamond (100 VC)

2. Paul George was the cover athlete for which NBA 2K release? Answer: NBA 2K17 (100 VC)

3. Which year did Paul George make his first appearance in the Slam Dunk contest? Answer: 2012 (100 VC)

4. Which of these NBA super teams is the most difficult to beat in NBA 2K18? Answer: Any answer (50 VC)

5. Turning on Defensive Communication enables what in NBA 2K18? Answer: Defensive Call-outs (100 VC)

6. Who do you think will win this game of Go Fish? Answer: Any answer (50 VC)

7. What is GeeSice's 99 OVR MyPLAYER' s archetype? Answer: SharpShooting Playmaker (100 VC)

8. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 7 answers:

1. Who was the first color analyst Kevin Harlan worked with in an NBA 2K game? Answer: Kenny Smith (100 VC)

2. Which color analyst is paired with Kevin Harlan in every NBA 2K18 game? Answer: Greg Anthony (100 VC)

3. Where is your favorite place to play in NBA 2K18? Answer: Any answer (50 VC)

4. Which player has the highest Passing Accuracy rating in NBA 2K18? Answer: Chris Paul (100 VC)

5. Which current NBA player do you think would make a good TV commentator? Answer: Any answer (50 VC)

6. What do you think is GeeSice’s most impressive accomplishment? Answer: Any answer (50 VC)

7. What is the reward for reaching 98 OVR in MyCAREER? Answer: 2KTV Feature (100 VC)

8. Who is your favorite supporting character in the MyCAREER storyline? Answer: Any answer (50VC)

9. Which NBA player did you enjoy interacting with the most in MyCAREER? Answer: Any answer (50 VC)

10. Which NBA player is rapping in this cutscene? Answer: Damian Lillard (100 VC)

11. In MyCAREER, which NBA player unlocks the recording studio with Shammy? Answer: Damian Lillard (100 VC)

12. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 6 answers:

1. Who would you want to team up with the most in your playground squad? Answer: Any answer (50 VC)

2. Which badge is rated gold for Demar DeRozan? Answer: Relentless Finisher (100 VC)

3. What do you think is Demar DeRozan's greatest strength in NBA 2K18? Answer: Any answer (50 VC)

4. How do you score the ball from mid-range? Answer: Any answer (50 VC)

5. Which MyTEAM mode lets you play online competitively with salary-capped lineups? Answer: Super Max (100 VC)

6. What do you think is most important when playing Super Max? Answer: Any answer (50 VC)

7. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 5 answers:

1. What year did Kevin Garnett win the award for NBA Defensive Player of the Year? Answer: 2008 (100VC)

2. Which team in NBA 2K18 has your favorite version of Kevin Garnett? Answer: Any answer (50 VC)

3. What is De’Aaron Fox’s speed rating in NBA 2K18? Answer: 96 (100VC)

4. How many points did De’Aaron Fox score in his first NBA preseason game? Answer: 16 (100VC)

5. For the best chance at winning an Ante-Up game, what do you think is the most important? Answer: Any answer (50 VC)

6. Where can you play Dew NBA 3x in NBA 2K18? Answer: The Venue (100VC)

7. Julius Randle’s Putback King badge in NBA 2K18 helps him do what? Answer: Score Off O Rebounds (100VC)

8. Jordan Clarkson has been a part of 3 season of 2KTV, which season did he not appear? Answer: Season 1 (100VC)

9. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Month! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 4 answers:

1. What is your favorite Venue event? Answer: Any answer (50 VC)

2. Which year was Damian Lillard drafted? Answer: 2012 (100VC)

3. What is the name of Damian Lillard’s debut rap album? Answer: The Letter O (100VC)

4. Where do you like to practice dribbling moves? Answer: Any answer (50 VC)

5. How many rounds are played in each season of MyTeam Super Max? Answer: 4 rounds (100VC)

6. What is your favorite way to improve a MyTeam player card? Answer: Any answer (50 VC)

7. Which new Kings player are you most excited to see play? Answer: Any answer (50 VC)

8. Which of these Kings players in a rookie? Answer: Harry Giles (100VC)

9. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 3 answers:

1. Which offseason move do you think was this biggest from this summer? Answer: Any answer (50 VC)

2. Which knockout team do you think will win? Answer: Any answer (50 VC)

3. What type of player do you think is the most important for a 3v3 team? Answer: Any answer (50 VC)

4. Which team does Baron Davis have the highest overall rating? Answer: All-Time New Orleans Pelicans (100VC)

5. The “We Believe” Warriors were which seed in the 2007 NBA Playoffs? Answer: 8th Seed (100VC)

6. Which type of team would you choose to beat the current Warriors? Answer: Any answer (50 VC)

7. When trying to beat the Warriors, what should you do? Answer: Slow the Pace Down (100VC)

8. Which NBA 2K cover athlete has a statue in MyCareer’s neighborhood? Answer: Allen Iverson (100 VC)

9. What is your favorite part of MyTeam? Answer: Any answer (50 VC)

10. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 2 answers:

1. For which NBA 2K did Shaq first appear on the cover? Answer: NBA 2K6 (100VC)

2. Which historic team do you think has the best version of Shaq? Answer: Any answer (50 VC)

3. Which other NBA team has retired Shaq’s number? Answer: Lakers (100VC)

4. What is your favorite game-type to play in MyCareer? Answer: Any answer (50 VC)

5. Which 2017 draft pick was a teammate of De'Aaron Fox at Kentucky? Answer: Bam Adebayo (100VC)

6. Who do you think will win? Answer: Any answer (50 VC)

7. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

Episode 1 answers:

1. Which mode are you playing first in NBA 2K18? Answer: Any answer (50VC)

2. What are you going to focus on first in your MyCareer? Answer: Any answer(50VC)

3. Tobias Harris averaged how many points per game last season? Answer: 16.1PPG (100VC)

4. Jayson Tatum made his NBA 2K debut in which game? Answer: NBA 2K18 (100VC)

5. Kyrie Irving was drafted with what pick in the 2011 NBA draft? Answer: 1st Overall (100 VC)

6. Who would you want on your 2K Pro-Am team? Answer: Any answer (50 VC)

7. What would you like to see in a future Expert Tips segment? Answer: Any answer (50 VC)

8. Which high school did Kyrie Irving attend first? Answer: Montclair Kimberly Academy (100 VC)

9. What should you NOT do on offense to maintain spacing? Answer: Chase the Basketball (100 VC)

10. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week! Answer: Any answer (50 VC)

 

See you next week!

 

 

YOU MAY ALSO LIKE:

NBA 2K18 Tips: How to Unlock Ankle Breaker Badge

Where Is the Best Place to Buy NBA 2K18 MT Coins

NBA 2K18 MyCareer: Best Builds and Archetypes

 


Tags:
2ktv answersnba 2k18 2ktvlatest 2ktv answersall 2ktv answerscheap nba 2k18 mt
Google+
Pinterest
Reddit

Leave a Comment:

Mmogahfootlogo
All content copyright © 2006-2017 Mmogah.com. All rights reserved.